Welkom bij Check Claudia

Als Support, komen er een aantal dingen samen: Gastvrijheid, teamwork, 'can-do' mentaliteit, daadkracht, doorzetter, nieuwsgierigheid en ondernemerschap. Het zorgen voor mensen is een rode draad in mijn leven. Met mijn levenservaring en na 10 ondernemers jaren kan ik volmondig zeggen: Alléén samen kom je verder.

What’s in a name?

What’s in a name?

????????????????????????????????????????????:
De vier woorden die hij Julia in een van zijn toneelstukken tegen haar grote liefde Romeo liet verzuchten:

‘????????????????’???? ???????? ???? ?????????????????
Want voor haar ging het er niet om hoe Romeo heette, maar om wie hij is.
Met deze uitspraak had Shakespeare een goed punt, toch? Wat zegt een titel of naam over een mens. Op basis van de naam van een mens alleen kan je niet weten wat iemand weet of kan. Een naam of titel vertelt niets over wie hij echt is.
Wat Shakespeare (en zijn Julia) tot de conclusie bracht: een naam is onbelangrijk.

Ik ben er van overtuigd dat ik ???????????????????????????????????? ben; what’s in a name?

???????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? past mij goed, de zakenreis die jij doormaakt wil ik begeleiden. Helpen bij opstoppingen. Eerste hulp bij ongelukken. En helpen om de kortste, beste of mooiste route te nemen. Je zou het met de ANWB kunnen vergelijken.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ben ik zeker, ik ben geen 18 meer. ????

Vanaf de start van mijn onderneming heb ik uiteraard ook alle stappen moeten doorlopen om te komen waar ik nu ben. Ik ken de slagen van de zweep. Het is niet zonder slag of stoot gegaan.

Deze week werd ik vergeleken met een ℙ???????????????????????????? ????????????????????????????. Een PT stimuleert je om toch nog even door te pakken als je niet meer kan, om toch nog 10 herhalingen te doen om sterker te worden. Toch zegt een PT ook als het genoeg is, als je mag stoppen en lekker douchen. Klaar voor vandaag.

De mooiste omschrijving kwam van een vriendin laatst:
ℤ???? ???????????????????? ???????????? ???????????? ????????????????????

???????????????????? ????????????????????????????

#samensterk #samen #samenwerking #delenisvermenigvuldigen#checkclaudia #goals2022 #planning #energie #sparren #DoItYourself

Leave a Reply