Dilo van Commenee:

Claudia is een echt inspiratie kanon! Een gesprek met haar biedt me telkens weer nieuwe en verdere inzichten, en volop motivatie om ook echt aan de slag te gaan met die inzichten. M’n hoofd zit wel eens in de knoop door allerlei verschillende plannen, en Claudia weet precies de goede vragen te stellen en dingen te zeggen, om die warboel te helpen ontrafelen. Daardoor weet ik mijn prioriteiten weer duidelijk te krijgen. Bovendien heeft Claudia goede tips en adviezen over het aanbrengen van structuur in de business, waardoor ik ook op persoonlijk vlak weer lekkerder in m’n vel ga zitten. En, dit is misschien nog wel het belangrijkste, Claudia is ook een ontzettend fijn mens. Ze is lief, zorgzaam, heeft humor en is oprecht geïnteresseerd, zonder haar focus en daadkracht te verliezen. Iedereen zou eigenlijk een Claudia in zijn/haar/diens leven moeten hebben!

Sanne Non

Claudia is een prettige begeleider waarbij groei op nummer 1 staat. Tijdens de begeleiding voorziet zij van goede feedback en support de ontwikkelingen binnen het leerproces. Door het geven van vertrouwen in mijn kunnen heb ik veel autonomie ervaren tijdens mijn stageperiode. Ik heb hierdoor meer zelfvertrouwen gekregen en mij verbetert op professionele gebied. Claudia is goed in open communicatie, waardoor een gezonde lange werkrelatie gegarandeerd is!

Doreen Saarloos

Tijdens mijn samenwerking met Claudia heb ik haar leren kennen als een doortastende, hardwerkende vrouw. Direct en duidelijk in haar communicatie en creatief in het denken in oplossingen. Eenecht organisatie talent. Als je afspraken met haar maakt, kun je daar van op aan!