Claudia Jaring

Mijn naam is Claudia, van Check ✔️ Claudia.

 

Sinds 2014 ben ik zelfstandig ondernemer. Mijn persoonlijke drijfveer is het leveren van kwaliteit door samenwerken, service te verlenen en te zorgen voor goede communicatie. Het duidelijk vaststellen van doelstelling, is daarin een belangrijke onderdeel. door regelmatig met elkaar te spreken en contact te hebben ontstaat de vertrouwensband. Dit zal leiden tot prettige samenwerking en uiteindelijk een schitterend resultaat.

 

 

 

Business Tourleader

Als Business Tourleader geef ik jou de plek om samen met mij dieper in te gaan op jouw wensen en leven, op jouw eigen pad. Je ‘Business Journey’ om stap voor stap samen je pad te gaan bewandelen. Stap voor stap ontdek jij de beste weg voor jou. Ik ben bereikbaar voor dat moment om even te sparren en je hart kunnen luchten, alles weer helder op een rij om weer verder te kunnen. Ik ben de kameleon die zich continu kan aanpassen aan haar omgeving en in je kan verplaatsen, met je mee te denken om een zo goed mogelijke te ondersteunen, vragen te stellen voor het volgen van jouw eigen weg, zo neem jij de juiste afslagen!

Mijn eigenschapppen

Een aantal eigenschappen die bij mij passen zijn: vrolijk, enthousiast, zorgzaam, sociaal betrokken, consequent, flexibel, doorzettingsvermogen, zelfstandig, initiatief nemend, commercieel en financieel inzicht, kwaliteit van dienst en product, verbaal sterk, oplossingsgericht, stress bestendig en vriendelijk. Anderen noemen mij een inspirator!

CrewMatch

In 2017 ben ik samen met Joost en Anne van Lust Culinair Genieten Crewmatch gestart. Of het nu gaat om hostesses, garderobe medewerkers, barpersoneel of medewerkers bediening, CrewMatch levert vakmensen die net een stapje extra doen.

Back To Basic

Sinds september 2020 was de start Back To Basic, samen met Kenneth van BBQ Events ben ik om de tafel gegaan toen de Corona Crisis begon. Wat kan er wel en waar heeft de maatschappij behoefte aan. De missie van Back To Basic is een fit, vitaal en bevlogen Nederland! Wij organiseren en facileren voor teams, bedrijven en coaches elke (meerdaags) evenement op maat.

 

Samen komen we verder